Sportræning

 

Om træningen

Sportræning undervises af Kim Lauridsen.

Sportræning er en sjov og lærerig måde at aktivere, bruge og stimulere sin hund på, og man opdager en ny side af sin hund. Ud over at være familiehund ser man hundens evner som arbejdshund og den glæde, som hunden udviser, når den får mulighed for at bruge sine naturlige evner.

Til sportræning vil der blive gennemgået spor Hvor, Hvordan og Hvorfor, samt at det er for folk der er interesseret i at lave noget anderledes med deres hund. Holdet er for både unge og de ældre hunde.

Kim gennemgår både sikkerhed/sundhed på sporet og information om de forskellige sportyper. Det bliver en blanding af lidt teori og praktisk øvelser med jeres bedste ven!

Før du møder op

Der er ikke pt ikke et aktivt hold.

Tilmelding sker ved enten at købe et træningsforløb igennem vores Webshop eller ved at tage direkte kontakt til Hundetræning Fårup.

Holdtider

Der er ikke pt noget aktivt hold.


Holdbooking

Tilmelding sker ved enten at købe et træningsforløb igennem vores Webshop eller ved at tage direkte kontakt til Hundetræning Fårup.

700 kr

Priser

8 ganges træning

Betaling

Kan let ske over Webshoppen, hvor det fulde beløb betales på en gang.

Ellers betales der først et depositum på 400 kr ved tilmeldingen til Mobilpay 92763 eller ved bankoverførsel til reg nr. 9363 konto nr. 2072981041.

Husk at skrive navnet på hunden og hvilket hold I er tilmeldt!

Restbeløbet betales 1. Træningsgang 

OBS. Når man optager en plads på et hold og har betalt, får man ikke pengene retur, heller ikke hvis man efterfølgende finder ud af, at man kun kan halvdelen af gangene