Legestue

 
381254billeder fra fårups sødste hund 2018 nr 36.jpg

Om Legestuen

Til Legestue deles hundene op efter størrelse og sind, hvorefter de leger i ca. en time. Vær opmærksom på, at ikke alle hunde kan overskue en hel time.

Når jeg deler hundene op, er det af forskellige årsager. Ikke alle hunde kan overskue for mange hunde og nogle kommer for at træne forskellige ting. Der kan være nogle hunde, der er bange for bestemte slags hunde, mennesker eller børn. Derfor er det vigtigt, at I spørger mig mht. indhegning. Det er INGEN straf, at være i en indhegning og jeg vil 100% hellere, at det går stille og sikkert frem, end at give en hund en dårlig oplevelse. 

Det er selvfølgelig også vigtigt, at I hundeejere tager ansvar og støtter jeres egne hunde og er i samme indhegning som hunden, medmindre andet er aftalt.

Børn er selvfølgelig meget velkommen på pladsen, men det er vigtigt der er forståelse for, at de ikke må komme til hundene, at de gør, som jeg siger, kan forholde sig i ro, hvis der er behov for dette, og at forældrene tage ansvaret for dem.

Og husk det er svært at undgå at blive beskidt, så tag praktisk tøj på.

 

Før du møder op

Alle hunde skal have haft kontakt til Hundetræner Gry Høgh inden første fremmøde i Legestuen (se Kontakt).

Alle hunde skal være forsikret for at deltage i legestue. 90 % forsikringsselskaber kræver udvidet hunde forsikring. Så tjek med jeres eget selvskab, hvad de kræver.

Husk selv at medbringe vand til hunden.

For mere information se vores Regler og vores Ofte Stillede Spørgsmål.

Holdtider

Tirsdag kl. 17.00 - 18.00

Søndag kl. 13.30 - 14.30

OBS. Hvis Legestue falder på en helligdag, kan der være ændringer. Check vores Kalender eller Facebook, hvis du er i tvivl.

Holdbooking

Tilmelding til Legestue sker på "Hundetræning Gry Høghs" Facebookprofil. Skriv en kommentar under opslaget og husk at skrive størrelse på hunden, så alle kan følge med.

Hvis du ikke har Facebook, så se vores kontakside eller send os en mail eller en sms.

Ved for få tilmeldte aflyses legestue.

40 kr
200 kr

Priser

Pris pr hund
Klippekort med 5 klip

Betaling

Betaling foregår over Mobilpay på 92763 eller ved at købe et klippekort igennem vores nye online Webshop!